A klinikai vizsgálatok előnyei

A vizsgálatokat általában nagy külföldi gyógyszergyárak szponzorálják, akik elvárják a legmagasabb amerikai/nyugat-európai normáknak megfelelő ellátást, és rendszeresen ellenőrzik is azt. A vizsgálatok elvégzéséhez szükséges műszereket általában központilag biztosítja a szponzor a vizsgálóhely számára, de az Erzsébet Gondozóház infrastruktúráját és vizsgáló berendezéseit már eleve úgy alakítottuk ki, hogy azok megfeleljenek a nemzetközi kutatási programok feltételrendszere által támasztott magas követelményeinek is.

A klinikai vizsgálatokban résztvevő pácienseink gyakran olyan gyógyszerekhez juthatnak hozzá (minden esetben díjmentesen), amelyek csak évek múlva lesznek elérhetők a magyarországi a gyógyszertári/kórházi forgalomban.

A klinikai vizsgálatokban részvevő páciensek az állami vagy a magánorvosi ellátás során tapasztaltnál általában sokkal több időt töltenek az egészségügyi személyzettel. A vizsgálatok előtt gyakorlatilag nincs várakozási idő, és van idő az egészségügyi problémák részletes megbeszélésére is.

A klinikai vizsgálati programokban résztvevő pácienseink számára a program idejére ingyenes hozzáférést biztosítunk az Erzsébet Gondozóháznak a vizsgálati protokoll által engedélyezett szolgáltatásaihoz.

A klinikai vizsgálatok résztvevői számára a vizsgálat ideje alatt minden, a kutatási programmal kapcsolatos vizsgálat és kezelés ingyenes – a magánrendelőben is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években sok-sok beteg annak köszönheti az életét, hogy részt vett, vagy részt szeretett volna venni valamelyik klinikai vizsgálatunkban, és az alapos orvosi kivizsgálás során felismert – addig gyakran panaszt sem okozó – életveszélyes betegségét időben tudtuk kezelni, megoperáltatni.

Orvosaink és szakdolgozóink állandóan jelen vannak a legkorszerűbb kutatásokban, ezért folyamatos továbbképzéseken vesznek részt: kutatói továbbképzések, klinikai vizsgálatok kötelező „investigator meeting”-jein. A magánrendeléseken használt módszereink és eszközeink is megfelelnek a klinikai vizsgálatok szigorú követelményeinek.

A klinikai vizsgálatokat szigorú törvények szabályozzák, minden esetben kizárólag hatósági engedély (OGYI/GYEMSZI) birtokában vehetünk részt bennük!

Köszönjük

Hogy megosztja oldalunk tartalmát mással is...