Dr. Toldi László

Dr. Toldi László: szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Toldi László, szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. 2003-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, azóta aktívan dolgozom a szülészet-nőgyógyászat területén. 2009 januárja óta a Bajcsy Zsilinszky Kórház alkalmazásában állok, ezt megelőzően Kistarcsán, a Flór Ferenc Kórház szülészet-nőgyógyászati osztályán végeztem orvosi tevékenységemet.

Házas vagyok, négy kicsi gyermek apukája. Gyermekeim jelenlegi munkahelyemen születtek (a szüléseken APAKÉNT vettem részt), így megfelelő tapasztalat birtokában és nyugodt szívvel ajánlom Önöknek is a Bajcsy Zsilinszky Kórházat! A kórházról sok-sok információt olvashat, illetve képeket is megtekinthet a www.bajcsyszul.hu honlapon.

Ha Ön teljes körű nőgyógyászati vizsgálatot (fizikális vizsgálat, ultrahangos vizsgálat, konzultáció), rákszűrést, terhesgondozást (NST), műtéti konzultációt szeretne, vagy fogamzásgátlási megoldáson gondolkozik, illetve ha a felsoroltakon kívül más kérdése, problémája van a szülészet-nőgyógyászat terén, kérem keressen bizalommal az Erzsébet Gondozóházban!

Bejelentkezés

Bejelentkezni a szombat délelőtti rendelésekre a +36 20 357 3944-es telefonszámon,

vagy online a honlapomon (www.drtoldilaszlo.hu) keresztül lehet.

Árlista

Teljes körű nőgyógyászati vizsgálat (ultrahang, fizikális vizsgálat, konzultáció): 10.000 Ft

Teljes körű nőgyógyászati vizsgálat rákszűréssel: 13.000 Ft

Terhesgondozás alkalmanként (ultrahang, fizikális vizsgálat, konzultáció): 14.000 Ft

Konzultáció: 5000 Ft

Köszönjük

Hogy megosztja oldalunk tartalmát mással is...