Dr. Kiss Anna: gyermekgyógyász és gyermektüdőgyógyász szakorvos

2000-ben diplomáztam a Debreceni Orvostudományi Egyetemen. Egyetemi tanulmányai befejezése után 2006-ig Szolnokon, a Hetényi Géza Megyei Kórház Gyermekosztályán dolgoztam. 2006-ban szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászatból. 2011-ben gyermektüdőgyógyász szakvizsgát szereztem.


2006-2012-ig Orosházán házi gyermekorvosként dolgoztam.


2012. április 01. óta Gödöllőn a IV-es sz. házi gyermekorvosi körzet betegeit látom el.

2012-ben indítottam el az Erzsébet Gondozóházban gyermektüdőgyógyászati- és általános gyermekgyógyászati magánrendelésemet.

Az egyetemi és postgraduális tanulmányaim alatt több alkalommal nyertem el külföldi ösztöndíjat (Marília-Brazília, Porto-Portugália, Róma-Olaszország).

2012-ben a Szegedi Tudományegyetemen elvégeztem a Good Clinical Practice (GCP) tanfolyamot, amely lehetővé teszi, hogy bekapcsolódjak az Erzsébet Gondozóházban zajló, a gyógyszerkutatással kapcsolatos klinikai vizsgálatokba.

Angolból „C” típusú, felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem. Az angol nyelvet tudományos munkáim során használom főként, de a napi betegellátás során is hasznát veszem nyelvtudásomnak. Éppen ezért, olyan betegek ellátását is vállalom magánrendelésemen, akik ellátása máshol nyelvi akadályokba ütközik. Gyakorló anyuka vagyok (egy kisfiam van). 

Gyermekorvosként és gyermektüdőgyógyászként feladatomnak tartom a betegségek gyógyításán túl a megelőzést és a gondozást is, különös tekintettel az allergiás, asztmás betegekre. Nagyon fontosnak tartom, hogy az asztmás betegek és szüleik ismerjék a betegségüket, jól tudják használni az inhalációs eszközeiket (aminek a betanítására az OEP által finanszírozott rendeléseken sokszor nincs idő), ezáltal hatékonyabbá váljon a kezelésük.

Az antibiotikumok adását csak a legszükségesebb esetekben szoktam javasolni.

Az Erzsébet Gondozóházban található rendelésemre főként az asztmára vagy szénanáthára gyanús, visszatérő hörghurutos, és kruppos, illetve az elhúzódó köhögéssel küszködő gyermekeket várom, de általános csecsemő- és gyermekgyógyászati betegségek gyógyítását is vállalom.

Allergológiai - (bőrpróba) és légzésfunkciós vizsgálatot is tudunk végezni szükség esetén. Diagnosztizált asztma esetén állandó gyógyszerek felíráshoz javaslatot is adok, az érvényben levő jogszabályok szerint.

Bejelentkezés

Dr. Kiss Anna rendelésére ide kattintva bejelentkezhet az interneten, vagy az alábbi telefonszámok egyikén:

+36 28 785 526 (központi), +36 70 434 2392 (központi, mediphone).

Köszönjük

Hogy megosztja oldalunk tartalmát mással is...